Başkan Akbıyık Kozluca'da Projeleri Değerlendirdiler


Gündem 20.03.2021 01:03:00 0
Başkan Akbıyık Kozluca

Burdur İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Halil Candan ve Halil Çiçek ile birlikte Burdur'un Kozluca Köyü'ne ziyarette bulundu.

Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, merkeze bağlı Kozluca Köyü Muhtarı ile bir araya gelerek Kozluca hakkında istişarelerde bulundu.

Burdur Merkeze bağlı Kozluca Köyüne ziyarette bulunan İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Halil Candan ve Halil Çiçek ile birlikte köy muhtarı Mehmet Yavuz ile Muhtarlık binasında bir araya gelerek, köy için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.  Sonrasında ise proje çalışmalarının yapıldığı ve yapılacağı yerleri incelediler.


MAKÜ öğrencileri depremde kaybettikleri arkadaşlarını unutmadılar! Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden arkadaşlarını 'İz Bırakanlar Ormanı' projesi ile anma etkinliğinde bir araya geldi.
KUMLUCA'DA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ KUMLUCA'DA BAHAR KONSERİ DÜZENLENDİ
Şehit Yasin Özdamar şehadetinin yıl dönümünde anıldı Şehit Yasin Özdamar şehadetinin yıl dönümünde anıldı
Ahmet Oğuz Bakır Eğirdir’de düzenlenen engelliler haftası etkinliğine katıldı Ahmet Oğuz Bakır Eğirdir’de düzenlenen engelliler haftası etkinliğine katıldı
Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program