BAKAN SELÇUKTAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA


Eğitim 16.04.2020 01:22:00 0
BAKAN SELÇUKTAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA

TC. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TBMM Genel Kurul'da kabul edilen Telafi eğitim düzenlemesi ile ilgili, dönemin bütün bir şekilde tekrarı veya yaz tatilinin ortadan kalkmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Bakan Selçuk, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "TBMM’de kabul edilen “Telafi eğitimi düzenlemesi” kısmi ve hızlandırılmış bir “telafi” sürecini tanımlamaktadır. Dönemin bütün bir şekilde tekrarı veya yaz tatilinin ortadan kalkması söz konusu bile değildir. Çocuklarımızın yaz tatilini doyasıya yaşamasını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ
Ordu'da off road festivali Ordu'da off road festivali
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti