Bakan Göktaş, metan gazından zehirlenen askerleri GATA’da ziyaret etti

Bakan Göktaş, metan gazından zehirlenen askerleri GATA’da ziyaret etti


Gündem 7.07.2025 23:50:57 0
Bakan Göktaş, metan gazından zehirlenen askerleri GATA’da ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde metan gazından zehirlenerek Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) tedavi gören askerleri ziyaret etti. Bakan, askerlere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde metan gazına maruz kalarak Ankara’ya sevk edilen askerleri, tedavi gördükleri GATA’da ziyaret etti.

Doktorlardan askerlerin sağlık durumu hakkında bilgi alan Bakan Göktaş, tedavi gören askerler ve aileleriyle sohbet ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Bakan Göktaş, “Ülkemizin savunmasında canlarını ortaya koyarak görev yapan tüm güvenlik görevlilerimizin devlet ve millet olarak her zaman yanındayız. Tedavileri devam eden askerlerimizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

Çevreci çocuklar geleceğe umut oluyor... Büyük ödül töreni Haliç'te Çevreci çocuklar geleceğe umut oluyor... Büyük ödül töreni Haliç'te
Bakan Göktaş, metan gazından zehirlenen askerleri GATA’da ziyaret etti Bakan Göktaş, metan gazından zehirlenen askerleri GATA’da ziyaret etti
Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem! Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem!
Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı
Isparta MHP Karıştı: İhraç ve Adaylık Tartışması! Parti üyesi dahi olmayan bir ismin il başkanlığına aday olacağı iddiası sonrası, SKM Başkanı Barış Gümüş’ün ihraç edildiği öne sürüldü.