Aybüke Albere Kleopatra Koyu’ndan yaza veda etti

Aybüke Albere Kleopatra Koyu’ndan yaza veda etti


Gündem 14.09.2025 10:36:57 0
Aybüke Albere Kleopatra Koyu’ndan yaza veda etti

Yeni neslin parlayan yıldızlarından Aybüke Albere, yaz başından bu yana Çeşme’de geçirdiği tatiline veda etti. Tatil boyunca deniz ve güneşin tadını çıkaran genç sanatçı, geçtiğimiz günlerde Kleopatra Koyu’nda çamur banyosu yaparak sezonu kapattı.

İSTANBUL (İGFA) - Aybüke Albere, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “2025 yazı seni çok sevdim. Ama bugün vedalaştık” sözleriyle hayranlarına duygusal bir mesaj verdi.

Sanatçı, Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı “Tatlı Kaçık” için klip çalışmalarına başlamak ve kış sezonunun ilk konseri için İstanbul’a döndü.

Tatil boyunca paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini büyüleyen Aybüke Albere, sosyal medyada gündem oldu!

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan toplu ulaşıma yapılan zamma tepki HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 29,63’lük zamma tepki göstererek zammın iptal edilmesi gerektiğini söyledi.
Bursa’da 12 Dev Adam’a dev ekran desteği Bursa’da 12 Dev Adam’a dev ekran desteği
Serik’e modern üst geçit geliyor Serik D-400 karayolu üzerine yapılacak modern üst geçit için Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle imar onayı çıktı.
Kocaeli Kent Meydanı'nda yer gök kırmızı-beyaz Kocaeli Kent Meydanı'nda yer gök kırmızı-beyaz
12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi 12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi