ARAÇ ÇARPAN KEDİYE BUCAK BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN YARDIM ELİ


Gündem 11.08.2020 14:15:00 0
ARAÇ ÇARPAN KEDİYE BUCAK BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN YARDIM ELİ

Araç çarpan kediye yardım etmek için Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Ayağı kıralan kedi Bucak Belediyesi tarafından tedavi ettirilerek sağlığına kavuştu.
Bucak’ta bir vatandaşın talebi üzerine anında harekete geçen Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri olay yerine giderek yaralı kediye gerekli müdahaleleri yaptılar. Ayağı kırılan kediyi alan Bucak Belediyesi ekipleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hayvan Hastanesine kediyi götürerek tedavi ettirdi. Ayağına platin takılan kedi ise sağlığına kavuştu. Post operatif bakımı ise belediye tarafından yapıldı. 

 


Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.
Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında