ANTALYA'YA TAM TURİST GELMEYE BAŞLAMIŞKEN BÖCEK NEDEN KORONA OLDUĞUNU İLAN ETTİ


Gündem 18.08.2020 01:10:00 0
ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Covit19 testinin pozitif olduğunu açıkladı.

Muhittin Böcek: Bugün yapılan testte koronavirüs sonucum pozitif çıktı. Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle... Sosyal medya hesabından paylaşması kamuoyunda ve özellikle Antalya turizm sektöründe büyük tepkiyle karşılandı.

Uzun bir süredir kan ağlayan esnaf bir an özce hayatın normelleşmesini bekliyordu. Antalya'da son günlerde turistlerde artış olduğu ve piyasaların biraz olsun hareketlendiği görüldü. Fakat Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu güzel gelişmeleri baltalamak turistleri sanki Antalya'dan soğutmak istercesine yayınlaması esnafın ve vatandaşın tepkisini çekti. 

Covid-19 olmasının bu kadar sansasyona çevrilmesinin, ilan edilmesinin sizce getirisi ne olabilir? Diyen bir vatandaş: Götürüsü ne olabilir? Yurtdışında dikkat çeker mi? Hemde oldukça dikkat çeker.. Haber niteliği var mı? En üst seviyede var.. Turistlerin geldiği ülkelerin yöneticilerinin dikkatini çekip, farklı yaptırımlar uygulamasına sebep olabilir mi? Olabilir.. Farklı siyasi nedenlerle zaten Türkiye'yi riskli bir ülke olarak gösterip tatile göndermemek için çaba sarfeden ülke yöneticileri var mı? Var.. Sebep olarak gösterebilirler mi? Bence çok güzel bir sebep ve örnek olabilir.. Doğru olan inkar etmek değil fakat bu kadar ayyuka çıkarıp, ilan etmemek olabilir miydi? Bence olabilirdi. Şeklinde haklı tepkisini gösterdi.


Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma
23 ilde 109 'Sibergöz'altı! 23 ilde 109 'Sibergöz'altı!
Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama
Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler! Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler!
KOBİ'lerin dijital dönüşüm yol haritası Kayseri'de konuşuldu KOBİ'lerin dijital dönüşüm yol haritası Kayseri'de konuşuldu