Antalya'daki metrelerce karı gören şaşırdı


Yaşam 29.04.2020 19:28:00 0
Antalya

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Toros Dağları'nın zirvelerinden kar fotoğrafı paylaşarak, “Burası Van Bahçesaray Kirapet geçidi değil Antalya Gündoğmuş Söbüçimen grup yayla yolu" dedi.

Antalya, güneşi ve deniziyle sahil kenti olmasının yanı sıra Toros Dağları'nın zirvelerindeki farklı havasıyla da dikkat çekiyor. Kentin sahil kesimlerinde yaşayanlar, kar görmezken, kuzey kesimlerde ise Doğu ve Güneydoğu'daki gibi kar tutan sarp dağlık alanlar yer alıyor. Özellikle Gündoğmuş, Akseki ve İbradı ilçelerinin bulunduğu bölgelerde kışın yağan kar, bazı bölgelerde yaz aylarında bile erimiyor.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Gündoğmuş'un Söbüçimen Yaylası'nda karla kaplı yoldan fotoğraflar paylaştı. Vali Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Burası Van Bahçesaray Kirapet geçidi değil Antalya Gündoğmuş Söbüçimen grup yayla yolu" dedi.


Kocaeli Şehir'den 1 yılda 2 milyon hastaya hizmet Kocaeli Şehir'den 1 yılda 2 milyon hastaya hizmet
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi
1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta 3 büyükşehirde toplu ulaşım ücretsiz 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta 3 büyükşehirde toplu ulaşım ücretsiz
Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor
Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AGC Üyeleri Almanya'da Basın Kuruluşlarıyla Buluştu Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Almanya'nın Bavyera eyaletinde yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. AGC ve Nürnberg Basın Kulübü arasındaki kardeşlik ilişkisinin 20