Ankara Keçiören'de temizlik seferberliği

Ankara Keçiören'de temizlik seferberliği


Gündem 14.07.2025 09:34:56 0
Ankara Keçiören

Ankara Keçiören Belediyesi, vatandaşlara hijyenik ortamlar sunmak amacıyla çevre temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ANKARA (İGFA) - Ankara'da bu kapsamda, yaz aylarında vatandaşlarca yoğun olarak kullanılan Gümüşdere Ihlamur Vadisi ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. İş makineleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin katılımıyla yürütülen temizlikte özellikle dere yatağında biriken atıklar ve çamur tabakası temizlenerek hem kötü koku oluşumu hem de sinek gibi haşerelerin üremesi engellendi. Yapılan çalışmayla vadi, daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, vatandaşların temiz bir çevrede spor yapabilmesi, yürüyüş ve piknik gibi açık hava aktivitelerini huzur içinde gerçekleştirebilmesi için yürütülen temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

Esra Dündar’dan “Terörsüz Türkiye” vurgusu Esra Dündar’dan “Terörsüz Türkiye” vurgusu
Bakan Göktaş'tan 15 Temmuz şehidi Ömer Takdemir’in ailesine ziyaret Bakan Göktaş'tan 15 Temmuz şehidi Ömer Takdemir’in ailesine ziyaret
Mardin’de sıcaklık 46 dereceye ulaştı Mardin’de sıcaklık 46 dereceye ulaştı
Kocaeli’de üst geçitler al bayrağın renkleriyle ışıldadı Kocaeli’de üst geçitler al bayrağın renkleriyle ışıldadı
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu karatecilerden 8 madalya Bursa Büyükşehir Belediyesporlu karatecilerden 8 madalya