Ankara Büyükşehir ve Brüksel arasında Dostluk Antlaşması


Gündem 27.10.2021 12:00:00 0
Ankara Büyükşehir ve Brüksel arasında Dostluk Antlaşması

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Birliğinde yer alan Belçikanın başkenti Brüksel arasında "Dostluk ve İşbirliği Antlaşması" yapıldı.

ANKARA(İGFA)-  Ankara Büyükşehir Belediyesi, Belçika'nın başkenti Brüksel ile yapacağı "Dostluk ve İş Birliği Antlaşması" kapsamında Brüksel'den gelen temsilcileri ağırladı. 

Avrupa Birliği'nde yer alan Belçika'nın Brüksel şehriyle "Dostluk ve İş Birliği Antlaşması"na imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, " Avrupa Birliği’nin başkenti olarak kabul edilen Brüksel ile imzaladığımız Dostluk ve İş Birliği Antlaşması’yla şehirlerimizi birlikte daha da ileriye taşıyoruz.Ankara’mızı dünya başkentleri arasında hak ettiği konuma ulaştırmak için çalışıyoruz" açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

 

https://twitter.com/mansuryavas06/status/1452926085914664963

ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu