Aksarayda "Sevgi Evleri " tamamlanıyor


Gündem 21.10.2021 18:00:00 0
Aksarayda

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in devlet koruması altındaki çocukların huzur ve refah içerisinde yetişeceği ortamlar oluşturmak için başlattığı sevgi evleri projesinin, inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber)- Aksaray Belediyesi, devlet koruması altındaki çocukların aile ortamında yetişmesi için Nevşehir Caddesi Şifahane Mahallesinde toplamda 10 bin metrekare alan üzerine Sevgi Evlerini inşa etti. 

Kaba inşaatı ve çatı kaplaması yapılan ve 8 bloktan oluşan Sevgi Evleri, her yaş grubunun ayrı ortamlarda barınacağı şekilde dizayn edildi. Çocukların barındığı alanlarda yaş gruplarına göre iki farklı bloktan oluşacak olan sevgi evlerinin birinci bloğunda 0-6 yaş çocuk evi yer alırken, 7-18 yaş grubundaki çocuklar için 4 adet blok yer alıyor. Sevgi Evlerinin içinde, sosyal tesis, oyun alanları, kantin, dinlenme alanı, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş yolları ve dinlenmeleri için bahçelerinde kamelyalar olacak. 

 


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti