Aksaray Valisi Aydoğdu, gençlerle bir araya geldi


Gündem 22.10.2021 12:00:00 0
Aksaray Valisi Aydoğdu, gençlerle bir araya geldi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ‘Gençlik Buluşmaları’ programı kapsamında Aksaray Üniversitesi öğrenci toplulukları temsilcileri ile bir araya geldi.

Ayşe ALP(Aksaray Olay Haber)- Gençleri iyi anlamanın önemini belirten Vali Aydoğdu, gençlerin hayallerini, projelerini dinleyerek Aksaray hakkında konuştu. Aksaray Üniversitesinin altyapısı çok iyi bir üniversite olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu, “Sizlerle bir araya gelerek bir iletişim kanalı oluşturmak istiyoruz. Bu şehir için fikriniz olabilir, projeniz olabilir, biz bunu önemsiyoruz”dedi.

Ülke ve şehir olarak iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var diyen Vali Aydoğdu, "Aksaray turizm, tarım ve sanayide çok büyük potansiyeli olan bir noktada bu da gelişimi daha hızlandıracaktır" dedi. 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.