Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden Covid-19 açıklaması


Gündem 8.07.2020 18:19:00 0
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi

Geçtiğimiz gün Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı'nın hastane çalışanlarına yönelik yapılan periyodik taramalarda, hastanenin beyin cerrahi servisinde görev yapan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve 1 personelde koronavirüs tespit edildiğini açıklaması üzerine, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden de bir açıklama yayınlandı.

Geçtiğimiz gün Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı'nın hastane çalışanlarına yönelik yapılan periyodik taramalarda, hastanenin beyin cerrahi servisinde görev yapan 2 öğretim üyesi, 2 asistan hekim ve 1 personelde koronavirüs tespit edildiğini açıklaması üzerine, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden de bir basın açıklaması yapıldı.


Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere tüm Dünya ve ülkemizi etkileyen COVID 19 küresel salgını halen devam etmektedir.  Özellikle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de normalleşme sürecine uygun olarak önlemler eşliğinde hastanemizde ilimizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmet sunumu salgının başlangıcından bu yana sürdürülmektedir.
Maalesef sağlık çalışanlarında da oldukça sık görülebilen COVID 19 enfeksiyonu, hastanemiz beyin cerrahisinden iki öğretim üyesi, iki asistan hekim ve bir personelimizde de tespit edilmiştir. Genel durumları iyi olan meslektaşlarımız ve personelimizle ilgili tedavi ve evde izolasyon süreci başlatılmıştır. Hastanemizde tüm birimlerde sağlık hizmeti sunumu gerekli tüm önlemler eşliğinde devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi"


AK Partili Metin Külünk’ten dikkat çeken iddia: "Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu" Fatih Altaylı’nın programına katılan AK Partili Metin Külünk 31 Mart yerel seçimlerine dair konuştu. Külünk seçim sürecinde yapılan bazı illerdeki anketlerin sahte olduğunu iddia etti.
Bakanlıktan flaş adım! Tereyağında taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri korumak, ürünlerdeki taklit ve tağşişi önlemek amacıyla "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırlayarak görüşe sundu.Gıda işletmecileri, 31 Aralık 2024'e kadar tebliğin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.
Meclis'te yeni anayasa görüşmeleri bu hafta başlıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem oldukça yoğun olacak. Görüşülecek konular arasında yeni anayasa da var...
Kepez’in hentbolcuları durdurulamıyor A Takımı ile 2’inci Lig Şampiyonluğu, Okullu Yıldızlarda Türkiye Şampiyonluğu kupası alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Kulüplü Küçükler Yarı Finalleri grup birincisi olarak finallere gidiyor