AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin Ramazan Bayramı Mesajı;


Gündem 23.05.2020 19:15:00 0
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin Ramazan Bayramı Mesajı;

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin Ramazan Bayramı Mesajı;

Milletimizin ve Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.4 gün sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak korona virüsün şehrimizde ve ülkemizde yayılmasına son vermek için katkıda bulunacağız. Korona virüsten hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, inşallah nice bayramlarda ailelerimizle beraber birlik, kardeşlik ve sağlıklı günler içinde aynı zamanda şeker tadında bayramlar geçirmek duasıyla Rabbimden diliyorum.


AK Parti'de değişim için öne çıkan iki tarih belli oldu AK Parti’de seçim sonucu sonrasında gündeme gelen değişim beklentisi için AK Parti kaynakları, kurultay sürecini işaret etti. Kurultay takvimi için en erken 2024 sonbaharı en geç 2025 ilkbaharı tarihleri öne çıkıyor.
Memur emekli olmak istemiyor! Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın:Temmuz zammı ile birlikte memur maaşı 44 bin TL'ye yükselecek 3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, temm
Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılmasına ilişkin Kurul kararı yürürlüğe giriyor. Bu kapsamda, 13 bin bayide yarın itibarıyla fiyatlar güncellenecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan et fiyatı açıklaması: Fırsatçılık var Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır" dedi.
Bursa'da Başkan Bozbey tarım paydaşlarıyla buluştu Bursa'da Başkan Bozbey tarım paydaşlarıyla buluştu