Adıyamanda uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor


Gündem 22.10.2021 11:00:00 0
Adıyamanda uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Adıyaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

ADIYAMAN(İGFA)- Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen M.B, Ü.B, Z.B. ve A.S. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, M.A.T. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Polis ekipleri, kentte farklı zamanlarda durumundan şüphelendikleri otomobilleri durdurarak otomobil içerisinde arama yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda toplamda 150 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI