Adana, Ankara ve Balıkesir'den Bakan Kurum'a ziyaret

Adana, Ankara ve Balıkesir'den Bakan Kurum'a ziyaret


Gündem 5.05.2025 18:08:20 0
Adana, Ankara ve Balıkesir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı kabul etti.

ANKARA (İGFA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda gerçekleşen kabulle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Murat Kurum, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı ağırladığını açıkladı. Bakan Kurum, yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Eğirdir gölü’nden 28 gündür su alınmıyor Nisan ayındaki yoğun yağışlar sayesinde Darıderesi 1 Barajı’ndan sağlanan su, kentin ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.
Isparta’da bir caddeye ‘Filistin’ adı verilecek MHP Belediye Meclis Üyesi Cihan Zengi, Isparta’da uygun bir cadde veya sokağa Hafız İbrahim Demiralay ile Filistin adı verilmesi için teklif sundu.
İzzet Akbulut: "Ne Hırsızlar Ne Katiller Yolumuzdan Alıkoyamaz!" CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut’tan Sert Mesaj: “Ne İnek Hırsızları, Ne Evlat Katilleri Bizi Yolumuzdan Alıkoyamaz!”
Bakan Güler’den Harita Genel Müdürlüğü’ne övgü Bakan Güler’den Harita Genel Müdürlüğü’ne övgü
Düzce'de ters yönde ilerleyen sürücüye ceza Düzce'de ters yönde ilerleyen sürücüye ceza