ITSO’da Virüs ve Bakterilere Karşı Dezenfeksiyon İşlemi Yapıldı.


Sağlık 13.03.2020 22:58:00 0
ITSO’da Virüs ve Bakterilere Karşı Dezenfeksiyon İşlemi Yapıldı.
Dünya gündeminde etkisini htiren koronavirüs salgını sonrasında dezenfeksiyon çalışmaları hızlandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızda da halk sağlığını tehdit eden virüs ve kötü bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Yeditepe Üniversitesi’nde geliştirilen ve Sağlık Bakanlığı’nca raporu olan nano gümüş teknolojili dezenfekte ürünü ile uygulamaya yetkili firma ve elemanlarınca sisleme usulü ile dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, Sicil ve diğer işlemlerin yapıldığı hizmet birimi ile konferans salonu, meclis salonu, toplantı salonları, başkanlık katı ile diğer tüm ortak alanlar dezenfeksiyondan geçirildi. Ayrınca odamızda üyelerimiz ve misafirlerimizin sağlığı için el dezenfektanları da kullanılmaktadır.

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI