Isparta Kent merkezindeki sıkışıklık bu proje ile giderilecek


Yaşam 28.09.2020 02:56:00 0
Isparta Kent merkezindeki sıkışıklık bu proje ile giderilecek

İnşaat Mühendisleri Odası da Isparta Belediyesi’nin Merkez Isparta Projesi’ne destek verdi. Şeref Korkmaz, “Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Merkez Isparta, şehirciliğin tasarlandığı bir proje” dedi.


 
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, şu açıklamayı yaptı:
HERKESİ MEMNUN EDEN BİR ÇALIŞMA
Bu çalışma için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Şehir merkezimiz sıkışmış durumda. Burada daha önce bir imar planı yapılmıştı. Bu plana Milli Eğitim ve vatandaşlarca itiraz gelmişti. Şimdi herkesi memnun eden bir çalışma yapıldı. İnşallah devamı gelir. İnşaat Mühendisleri Odası olarak burada üzerinde durduğumuz konu binaların sağlamlığı, zeminin sağlamlığı. Kent merkezinde bir sıkışıklık var. Çözüm kentsel dönüşümde. Kentsel dönüşümün bir tık daha üste çıkması gerektiğini düşünüyoruz.
KENT MERKEZİ ARTIK SIKIŞTI
Merkez Isparta, Belediye binasından tutun, sosyal donatı alanları, kamu alanları, vatandaş alanları hepsi birbirinden değerli. Çok fazla bir itiraz yok. Daha önce halkın itirazları vardı. Bu itirazlar ortadan kaldırıldı. Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak çalışmalardan memnunuz. Teşekkür ediyoruz. Olması gereken bir proje. Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Yolları ile yeşil alanları ile sosyal donatı alanları ile Merkez Isparta Projesi değerli bir proje.”


AK Partili Metin Külünk’ten dikkat çeken iddia: "Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu" Fatih Altaylı’nın programına katılan AK Partili Metin Külünk 31 Mart yerel seçimlerine dair konuştu. Külünk seçim sürecinde yapılan bazı illerdeki anketlerin sahte olduğunu iddia etti.
Bakanlıktan flaş adım! Tereyağında taklit ve tağşişe karşı yeni kriterler geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri korumak, ürünlerdeki taklit ve tağşişi önlemek amacıyla "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırlayarak görüşe sundu.Gıda işletmecileri, 31 Aralık 2024'e kadar tebliğin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.
Meclis'te yeni anayasa görüşmeleri bu hafta başlıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem oldukça yoğun olacak. Görüşülecek konular arasında yeni anayasa da var...
Kepez’in hentbolcuları durdurulamıyor A Takımı ile 2’inci Lig Şampiyonluğu, Okullu Yıldızlarda Türkiye Şampiyonluğu kupası alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Kulüplü Küçükler Yarı Finalleri grup birincisi olarak finallere gidiyor