506 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun tamamlanan Mazeret Kararnamesi ile 506 hakim ve savcının görev yerinde değişiklik yapıldı..


Gündem 22.12.2023 01:45:00 0
506 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi

Mazerete dayalı güz kararnamesi, HSK tarafından yayınlandı.

Buna göre 506 hakim ve savcının görev yerleri değiştirildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından 2023 Yılı Adli ve İdari Yargıda Mazerete Dayalı Güz Kararnamesi çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.

ADVERTISING

 

Kararnamenin, HSK internet sitesinde (http://hsk.gov.tr) yayımlanacağını aktaran Bakan Tunç, "Ülkemiz ve yargı camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, hakim ve Cumhuriyet savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kocagöz, “Sanat bir toplumun aynasıdır” Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Sanat, bir toplumun hem aynasıdır, hem de yolunu aydınlatan bir ışıktır. Bu nedenle biz Kepez’de sadece yollar, parklar yapmıyoruz. O şehrin kültürü olsun istiyoruz” dedi.
Milletvekili Mustafa Oğuz Karacaören köyü'nü ziyaret etti Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Isparta, ulusal spor organizasyonlarına devam ediyor Türkiye Voleybol Federasyonu 2024-2025 voleybol sezonunun Yıldız Kızlar kategorisinde, Türkiye’nin en iyi takımlarının mücadele edeceği yarı final müsabakaları Isparta'da başladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda ve ulaşım yollarında dönüşüm devam ediyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle şehrin en değerli doğal alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkının belediyeye devrinin yapılmasının ardından, tabiat parkı ve ulaşımı sağlayan yollar vatandaşların do
ITB Yönetimi Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.