Samet Memiş


Miryokefalon’a sahip çık.

Miryokefalon’a sahip çık.


Herkes Miryakefalon zaferi kutlamalarına katılmalı…

Miryokefalon’a sahip çık.

Malazgirt ve Çanakkale neyse Miryokefalon’da aynıdır. Anadolu topraklarının tapusunun alındığı yer olan Gelendost’ta her sene büyük bir coşkuyla kutlanması gereken Miryokefalon zaferleri kutlaması için bırakın Türkiye’yi Ispartadan tık yok arkadaş.

Miryokefalon kutlamalar bu hafta gerçekleşecek…

Belediye başkanı Sn. Mehmet Sezgin programın ihtişamlı bir şekilde gerçekleşmesi için verdiği çabayı ben biliyorum, çalmadık kapı girmedik yer bırakmadı. Her yerde duyurusunu yapıyor... Sadece bir belediye başkanı mı bu zaferi sahiplenmesi gerekiyor? Tek bir belediye başkanının zaferi mi bu zafer? Onun dışında neden kimseden ses yok?

Isparta’nın sağcısı, solcusu, a partilisi, b partilisi kim varsa  Miryokefalon zaferine sahip çıkması gerekiyor.

Memlekette kutlamalar için bir heyecan ve coşku olması lazım. Herkes bu kutlamaların yapılacağı tarihi iple çekmesi gerekiyor. Malazgirt, Dumlupınar, Çaldıran, zaferi kutlamaları oluyor her yerden binbir çeşit etkinliklerle programlarla gerçekleşiyor. Zaferin her yere duyurusu yapılıyor. Neden? Çünkü, adamlar değerlerine sahip çıkıyor.

Sonra söyleniyoruz halı elimizden gitti, gül gidiyor, lavanta gidiyor şu gidiyor bu gidiyor diye… Mİryakefalon zaferi de unutulursa kimse suçlu aramasın suçlu hepimiziz.