Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu


Gündem 19.04.2024 13:38:28 0
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Manisa Şubesi 15. genel kurulunu  MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA)  - Kongrede mevcut başkan Muharrem Turan aday olmazken başkanlık için Mustafa Çınarlı ve  Mehmet Ali Kışla'lı  yarıştı. Oyların büyük bir kısmını alan Mustafa Çınarlı Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa Şube başkanı oldu.

Başkan Mustafa Çınarlı yaptığı konuşmada TEMAD'i Manisa iyi bir konuma getireceğini söyledi. Başkan Mustafa Çınarlı "Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa Şubesi olarak tüm herkese eşit hizmetlerde ve sosyal faaliyetlerde bulunacağız.   Üyelerimizin mutlu ve üzüntülü günlerinde yanlarında olacağız. TEMAD olarak destek vereceğiz. Derneğimizi üyelerimize uygun bir lokal açmak istiyoruz. Üyelerimiz direk olarak sorunlarını aktarabileceği bir iletişim kanalı sağlayacağız. Genel kurulumuzun Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa Şubesi ve  tüm üyelerimize hayırlı olsun " dedi.

Mustafa Çınarlı ‘nın  yönetiminde Sami Özçelik, Mehmet Erol, Nazif Güler, Levent Dinç  yer aldı.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti