SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR'DE.

SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR'DE.


Turizm 6.02.2024 14:40:00 0
SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR

Türkiye'ye gelen 35 Slovenyalı tur rehber adayı, Eğirdir'i Anadolu turu kapsamında ziyaret etti. Grup, Hızır Bey Camii ve Dündar Bey Medresesi gibi tarihi ve kültürel öneme sahip noktaları keşfetti. Eğirdir'in zengin tarihine ve mimarisine dair bilgi edinmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, katılımcıların Türkiye'nin kültürel mirasını yakından tanıma fırsatını sağladı. Tur rehber adayları, zengin tarih ve kültür mirasıyla ünlü bu bölgeyi keşfederken unutulmaz bir deneyim yaşadılar.
Misafirlere Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün talimatları ile Belediye personellerimiz eşlik ettiler.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI