Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek

Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.


Siyaset 27.04.2024 01:28:00 0
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek

Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor. Halen Doğalgazın kullanıldığı ilçede, hane halkının tamamının doğalgaz kullanabilmesi, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar beldelerinin de bu hizmetten nasibini alabilmesi için taşıma doğalgazdan çıkıp, sürekli doğalgaz akışının sağlanması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Ali Göçer, doğalgaz hatlarının döşenmesi için yapılan ihale sonrasında yüklenici firmanın yoğun bir tempo ile çalıştığını belirterek şunları dile getirdi. ‘ Geçtiğimiz yıl taşımalı doğalgaz ile tanışan hemşerilerimizin bir bölümü geride bıraktığımız kışı doğalgaz kullanarak geçirdi. Önümüzdeki yıl kullanıcı sayısının daha da artması için yoğun bir alt yapı çalışması devam ediyor. Şuanda Fatih mahallesinde ekipler çalışıyor, merkezdeki çalışmalar tamamlandıktan sonra Çarıksaraylar ve Çiçekpınar beldelerimize de doğalgaz verilmesi için alt yapı çalışmaları yapılacak ve bu iki kasabamızda yaşayan hemşerilerimizde bu hizmetten yararlanacaklar.’ Dedi.


Bisiklet şehri Konya'ya yakışacak bir park daha Bisiklet şehri Konya'ya yakışacak bir park daha
Derince'de 10 bin fidana hayat verildi Derince'de 10 bin fidana hayat verildi
Kamuda dijital dönüşüm için iş birliği Kamuda dijital dönüşüm için iş birliği
Saman nezlesine dikkat! Saman nezlesine dikkat!
Hububat ve bakliyat ihracatı 4 ayda 4 milyar dolara ulaştı Hububat ve bakliyat ihracatı 4 ayda 4 milyar dolara ulaştı