SAĞLIK TURİZMİNDE KARİYER BAŞARISI

SAĞLIK TURİZMİNDE KARİYER BAŞARISI


Sağlık 22.12.2023 17:42:00 0
SAĞLIK TURİZMİNDE KARİYER BAŞARISI

Özel Kariyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan inceleme ve denetimler sonucu 
“Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” almaya hak kazandı. 
Isparta’da uzun yıllardır hizmet veren, kadrosu ve yaptığı başarılı hizmetleri sonucu bu belgeyi almaya hak kazanan Kariyer, 
Yurtdışından gelen hastalara her türlü tedaviyi yapabilmek için yetkilendirilmiş oldu.
Bölgenin en büyük Diş Kliniği olan KARİYER DİŞ yaklaşık 1200 m2 lik binasında, 7 Klinik, 1 Ameliyathane, 3 Boyutlu Dijital görüntüleme (Dental Tomografi) ünitesi, Yatan Hasta servisi, Fotoğraf Stüdyosu, Sterilizasyon ünitesi gibi imkanlarla hastalarına hizmet sunmaya devam ediyor.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI