MİLLETVEKİLİ ZABUN MUHTARI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, hafta sonu geldiği Isparta'da bir çok stk, kurum ve kuruluşları düğün ve taaziye ziyareti gerçekleştirdi.


Siyaset 19.06.2023 01:06:00 0
MİLLETVEKİLİ ZABUN MUHTARI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, hafta sonu geldiği Isparta'da bir çok stk, kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 

Zabun, Hasta ziyareti, düğün taaziye ziyaretleri yanında, hac uğurlama programlarına da katılarak. Isparta'nın ikinci üniversitesi olan ISUBÜ'nün stadyumda gerçekleşen mezuniyet programına da katıldı. Gönen ilçesine bağlı Gölbaşı köyü muhtarı Osman Çetinkaya'nın torununun sünnet düğününe de katılarak mutlu gününde muhtar Çetinkaya'yı yalnız bırakmadı. Zabun'a il başkanı Serkan Keskin ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler. Düğün programında köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Seçimlerde verdikleri destek için hepsine ayrı, ayrı teşekkür etti.

Bir 15 kişi görseli olabilir

Başkan Daşdöner güven tazeledi Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başk
Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı
Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor
Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu
'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın 'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın