Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor

Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor


Yaşam 25.04.2024 12:41:55 0
Konya

Konyalılarla her fırsatta bir araya gelmeye büyük önem veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kültürpak ve çevresinde vatandaşlarla buluştu.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konyalılarla her fırsatta bir araya gelmeye büyük önem veren Başkan Altay, Kültürpark ve çevresinde vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle çocukların ve gençlerin yakın ilgisiyle karşılaşan Başkan Altay, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

Konyalılarla bir araya gelmekten her zaman büyük keyif aldığını dile getiren Başkan Altay, “Bereketle geçen gündüzümüzü Kültürpark’ta noktaladık. Bu şehrin her tarafı günün her saatinde ayrı güzel çok şükür. Hasbihal ettiğimiz gençlerimize ve büyüklerimize teşekkür ederim. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle güzel şehrimizi çok daha müreffeh, çok daha güçlü yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti
Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika