Keşan'da aranan kenevir ekicisi yakalandı!

Keşan'da aranan kenevir ekicisi yakalandı!


Gündem 18.04.2024 10:30:13 0
Keşan

Edirne'nin Keşan ilçesinde Jandarma'nın sıkı takibiyle yasadışı kenevir ekimi suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile arama kaydı bulunan bir şahıs yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Keşan ilçesinde yapılan çalışmalar sonucunda; yasadışı kenevir ekimi suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile arama kaydı bulunan bir şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.


SEÇİLMEK VE AFİŞLERE SIĞINMAK.. 31 Mart sonrasında “yeni seçilen” belediye başkanları arasında bir MODA başladı..
BAKA YÖNETİM KURULU BURDUR'DA GERÇEKLEŞTİ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında VKS üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Döşemealtı Belediyesi’nin borcu açıklandı: “1 Milyar 421 Milyon” Döşemealtı Belediyesi’nde Borç Şoku! CHP’li Yeni Başkan, Eski Chp'li Başkan Turgay Genç'ten Devraldıkları 1 Milyar 421 Milyonluk Borcu Açıkladı
MANAVGAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ MANAVGAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.