Kayseri Talas'ta marifetli eller görücüye çıkıyor

Kayseri Talas'ta marifetli eller görücüye çıkıyor


Yaşam 4.05.2024 09:49:11 0
Kayseri Talas

Kayseri Talas Belediyesi’nin Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ yarın misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Talas'ın tarihi güzelliklerini barındıran Harman Mahallesi Meydanı'na her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan pazarda birbirinden kıymetli el emeği ürünler alıcılarını bekleyecek.

Her kurulduğunda büyük ilgi gören pazara bu hafta da vatandaşların adeta akın etmesi bekleniyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da sık sık ziyaret ettiği, el işi tekstil ürünlerinden ahşap ürünlerine kadar pek çok el emeği ürünü vatandaşlarla buluşturacak pazarda, ayrıca ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün satışa sunulacak.


AVPAL öğrencilerinden muhteşem kutlama AVPAL öğrencilerinden muhteşem kutlama
BURDUR JANDARMA EKİPLERİNDEN BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME FAALİYETİ BURDUR JANDARMA EKİPLERİNDEN BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME FAALİYETİ
Aksu’da kurbanlıklar tek noktada satılacak Aksu’da kurbanlıklar tek noktada satılacak
SDÜ diş hekimliği fakültesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, diş hekimliği alanında Türkiye’de bir ilke imza attı.
Isparta’da 20 yıl 4 ay 11 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı Isparta’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 20 yıl 4 ay 11 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, saklandığı yerde yak...