İzmir Karabağlarda onlar asla unutulmayacak!

İzmir Karabağlarda onlar asla unutulmayacak!


Gündem 5.04.2023 10:00:00 0
İzmir Karabağlarda onlar asla unutulmayacak!

İzmir Karabağlarda şehit yakınları ve gaziler Karabağlar Belediyesinin düzenlediği iftarda bir araya geldi.

İZMİR (İGFA) - İzmirde Karabağlar Belediyesinin şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınlarına yönelik düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Kibar Belediye Hizmet Kompleksinde gerçekleştirildi.

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu, şehit ve gazi yakınları, gaziler, meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı iftarda, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Bahçelievler Camii İmamı İdris Yılmazın okuduğu sofra duasıyla oruçların açılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Mehmet Gökmen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi adı Gazi Tezcan Aksoy kürsüye gelerek, iftar nedeniyle Başkan Selvitopuna ve Karabağlar Belediyesine teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu da, bu ülke için yaşamlarını veren şehitlerimizi ve son deprem felaketinde yaşamını yitiren on binlerce vatandaşımızı anarak başladığı konuşmasında, “Bu yaralar hep birlikte saracak, acılarımızı paylaştıkça azaltacağız. Zaten biz zor zamanların toplumuyuz. Paylaşmayı en iyi bilenlerdeniz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başa çıkamayacağımız bir sorun yok. Yeter ki el ele, kol kola olalım” dedi.

 


Başkan Daşdöner güven tazeledi Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başk
Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı
Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor
Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu
'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın 'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın