İstanbul'da en ışıltılı fuar başlıyor

İstanbul'da en ışıltılı fuar başlıyor


Ekonomi 16.04.2024 10:45:21 0
İstanbul

Informa Markets tarafından Elmas Kule sponsorluğunda organize edilen 55. Istanbul Jewelry Show (IJS), 17 Nisan 2024 Çarşamba günü İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) -  Sadece kıtaları değil, binlerce yıllık kadim kültürleri birleştiren ve dünya tedarik zincirinin en önemli ticaret halkalarından birisi olarak konumlanan İstanbul, uluslararası mücevher endüstrisine 55’inci kez ev sahipliği yapıyor.

Bin 500’den fazla katılımcı firma ve markanın yer aldığı Istanbul Jewelery Show’da; mücevher dünyasının göz alıcı koleksiyonları, trend tasarımları ve sektöre ilham olacak yenilikleri bir arada sergilenecek. 


Dalgın tır şöförü yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
Vali Baruş, Eğirdir Belediye Başkanı Özer’i Konuk Etti 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle Eğirdir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Özer beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.
Kurbanlık fiyatı 13 bin TL’den başlıyor Yaklaşan bayram öncesinde kurbanlık fiyatları belirlendi. Büyükbaş canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaş ise 250 ila 300 TL arasında olacak. Bu durumda küçükbaşın fiyatı 13 bin TL’den başlayacak.
“İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım” “İktidar-muhalefet fark etmez Eğirdir Gölü’nü el birliği ile kurtaralım”
Mor Narpın 'ın müzik terapisi Mor Narpın 'ın müzik terapisi