Sağlık

Sağlık Haberleri

ISPARTA’YA DOKTOR ATAMA RÜZGARI

ISPARTA’YA DOKTOR ATAMA RÜZGARI


Sağlık 22.12.2023 17:14:00 0
ISPARTA’YA DOKTOR ATAMA RÜZGARI

Isparta merkez ve ilçelerinin sağlık imkanları her geçen gün daha da güçlü hale geliyor. Geçtiğimiz 2 ay içinde zaten merkez ve ilçelere AK Parti milletvekillerinin girişimleri ile 150 civarında pratisyen ve uzman doktor ataması yapılmıştı.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, doktor altyapısını daha güçlü hale getirmek için Isparta Şehir Hastanesi’ne Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Doktoru, Yunus Emre Hastanesi’ne Pratisyen, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç Hastanelerine pratisyen, yine Yalvaç Hastanesi’ne 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 adet de Radyoloji Uzman Doktor ataması yapıldığını söyledi.

Milletvekili Zabun açıklamasında; “Ayrıca teknik olarak da ilçe hastanelerimizin alt yapısını güçlendiriyoruz. Sütçüler, Aksu, Atabey, Gönen, Yenişarbademli ve Gelendost ilçelerine hemşerilerimizin yerinde diş tedavi hizmeti alabilmeleri için yaklaşık değeri 1 Milyon TL değerinde diş ünit cihazlarını milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz ile gerçekleştirdiğimiz girişimler sonucu aldık ve kurulumlarını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Şarkikaraağaç’a ultrason cihazını da kazandırdıklarını ifade eden Zabun, bütün çabamız sağlık hizmetleri sıralamasında zaten üst sıralarda olan ilimizin sağlık konforunu zirveye taşımak ve hemşerilerimizin her türlü hizmetinde olmaktır. Desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık bakanımıza, sağlık il müdürümüze,  ve emeği geçen her kese kalbi teşekkürlerimiz sunuyoruz” diye konuştu.


Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor
Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"