GÖLCÜK MAHRUKATÇILAR SİTESİ TAŞINACAK

GÖLCÜK MAHRUKATÇILAR SİTESİ TAŞINACAK


Gündem 8.05.2024 17:12:00 0
GÖLCÜK MAHRUKATÇILAR SİTESİ TAŞINACAK

Isparta Belediyesi Mayıs ayı ilk toplantısı dün Belediye Binası’nda gerçekleşti. 16 Gündem Maddesi arasında yer alan 14. Gündem Maddesi: “Gölcük Mahrukatçılar Sitesi’nin yeni alanının belirlenmesi” konusu görüşüldü. 

Başkan Başdeğirmen, 14. Gündem maddesini okuyarak; “Daha önceki meclis toplantılarında görüşmüştük. Arkadaşlar, tekrar bunun netleşmesiyle alakalı yerlerine karar verdiler. Bunu da komisyonumuz çalıştıktan sonra İmar Komisyonu’ndan cevabı aldık. Ona göre aldıktan sonra da karar vereceğiz. Bunu da İmar Komisyonu’na göndermemiz gerekiyor” diyerek oylamaya sundu. 

14. Madde oy birliği ile kabul edildi ve İmar Komisyonu’na gönderildi


Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g
Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı