Engelli vatandaşlar şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak

Başkan Başdeğirmen, şehirdeki engellilerin spor, sanat ve sosyal hayatta daha çok yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdikleri Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi Projesinin şu an inşaat sürecinde olduğunu açıkladı.


Kültür 6.08.2023 17:15:00 0
Engelli vatandaşlar şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 bin metrekare kapalı alana sahip, içerisinde yaşlılar ve engellilerin zaman geçirebileceği çok büyük bir Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezinin inşaat sürecinde olduğunu kaydetti.

Yeni bir projeye başladıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 bin metrekare kapalı alana sahip, içerisinde yaşlılar ve engellilerin zaman geçirebileceği çok büyük bir Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezinin inşaat sürecinde olduğunu kaydetti. Bu merkez sayesinde engelli vatandaşların şehir dışına gitmek zorunda kalmayacağını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Bölgenin en büyük merkezi olduğu için diğer illerden de bize gelecekler. İçerisinde terapi havuzlarından tedavi için gerekli her cihazın bulunduğu bir merkez yapıyoruz. Aileler için de güzel ortamları hazırlıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın aileleri için de kolay süreç değil. O zorlukları biz bir nebze azaltabilir miyiz, tüm amacımız budur” ifadelerinde bulundu. / ÖZGE KILINÇ

detail-photo-fancybox-0

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2



 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI