EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI

EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI


7.05.2024 22:33:00 0
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI

Burdur Kolluk birimleri tarafından İl genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 22.04.2024 ve 27.04.2024 günleri gecesi ilimizde bulunan 2 adet motosikletin çalınması sonucu meydana gelen “Motosiklet Hırsızlığı” olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında olayın faillerinin (S.S.Ç.), (A.Y.), (İ.H.) ve şüpheli (H.Y.) isimli şahıslar oldukları tespit edilerek 03.05.2024 günü çalıntı araç ile birlikte Denizli de yakalanarak Burdur’a intikal ettirilerek gözaltına alınmış, motosikletler sahiplerine teslim edilmiştir.

Şahıslar 03.05.2024 günü adli mercilere teslim edilmiştir. Olayın faili firari şüphelisi (H.Y.) isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.


Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı
İstanbul Beylikdüzülü gençler Ata'ya koştu! İstanbul Beylikdüzülü gençler Ata'ya koştu!
Hentbolde final serisi maçları başladı Hentbolde final serisi maçları başladı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Bilecikli doğa tutkunları 19 Mayıs'ı doğada kutladı Bilecikli doğa tutkunları 19 Mayıs'ı doğada kutladı