EĞİRDİR SEYİR TERASINA TURİST AKINI

Muhteşem doğa manzarası ve lezzetleriyle bilinen Eğirdir Akpınar Seyir terası bayram tatilinin başlamasıyla ziyaretçi akınına uğradı...


Turizm 24.06.2023 14:31:00 0
EĞİRDİR SEYİR TERASINA TURİST AKINI

Isparta'da özellikle Eğirdir ilçesinde turist merkezlerinin en önemli yerlerinden biri olan Akpınar köyü seyir terası, Türkiye'nin dört bir yanından yerli yabancı turist gelmeye başladı. İlçe merkezine yaklaşık 7 kilometrelik mesafe uzaklıkta bulunan Seyir terası, misafirlerine eşsiz hizmetler sunuyor. Akpınar seyir terasında yemek yiyen manzara fotoğrafları çeken misafirler memnuyetlerini ifade ediyorlar.


Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca
İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi
Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ