EĞİRDİR SEYİR TERASI YAZ SEZONUNA HAZIR

Eğirdir Akpınar köyünde bulunan, eşsiz manzarası ve lezzetleriyle bilinen Seyir terası yaz sezonuna hazır.


Turizm 8.06.2023 19:50:00 0
EĞİRDİR SEYİR TERASI YAZ SEZONUNA HAZIR

Eğirdir Akpınar köyünde turizme kazandırılan ve vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği, Eğirdir gölü manzarasına hâkim alandaki seyir terası yaz-kış yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

 

Kafe ve lokanta hizmeti de veren seyir terasında misafirler birbirinden lezzetli yemeklerini yiyip, sıcak ve soğuk içeceklerini yudumlarken doğa ve denizin eşsiz manzarasını izleyebiliyorlar.

 

İşletme sahibi olan ayrıca Akpınar köyünün başarılı muhtarı olan Mustan Özdemir, Seyir Terasının güzelliklerini dünyaya tanıtmak için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak: “Bizler ilçemizin tanıtımı noktasında ilçemize gelen misafirlerimizi Akpınar köyümüzde iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Eğirdir'imizin doğal güzellikleri ile görülmeye değer özelliğini ilimiz ve ilçemizin sakinlerinin yanında yerli ve yabancı turistlerimizin konforla buluşabilecekleri projeler üretiyoruz. Bu projelerden birisi olan seyir terasımız yerli ve yabancı misafirlerini her zaman iyi hizmeti veriyor. Burada adeta doğayla bütünleşen bir projeyi hayata geçirdik. Misafirlerimiz seyir terasımızdan Eğirdir'imizin eşsiz manzarasını izleyebilirler.” şeklinde konuştu.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Ara Güler'in "Kumkapı Balıkçıları" sanatseverlerin karşısında Ara Güler'in "Kumkapı Balıkçıları" sanatseverlerin karşısında
Taksi Sahipleri Derneği korsan taksilere savaş açtı Taksi Sahipleri Derneği korsan taksilere savaş açtı
2023'te 16 milyon icra-iflas kararı alındı 2023'te 16 milyon icra-iflas kararı alındı
Konya'da Selçukya şairleri okullarda Konya'da Selçukya şairleri okullarda
Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek