Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı

Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı


Gündem 4.05.2024 13:50:05 0
Edirne

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Sığırcılı Göleti'ndeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların göle dönmesini sağladı.

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sadece suçlularla mücadele etmiyor, aynı zamanda çevre, doğa ve hayvanların korunması için de büyük bir çaba sarf ediyor. Bu kapsamda, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, İpsala ilçesi Paşaköy'de bulunan Sığırcılı Göleti'nde devriye görevi sırasında gölde balık ağı olduğunu tespit etti.

Jandarma ekipleri, göldeki balık ağlarını toplayarak yavru balıkların tekrar göle dönmesini sağladı. Toplanan balık ağları ise gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ilçe tarım müdürlüğüne teslim edildi.


AVPAL öğrencilerinden muhteşem kutlama AVPAL öğrencilerinden muhteşem kutlama
BURDUR JANDARMA EKİPLERİNDEN BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME FAALİYETİ BURDUR JANDARMA EKİPLERİNDEN BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME FAALİYETİ
Aksu’da kurbanlıklar tek noktada satılacak Aksu’da kurbanlıklar tek noktada satılacak
SDÜ diş hekimliği fakültesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, diş hekimliği alanında Türkiye’de bir ilke imza attı.
Isparta’da 20 yıl 4 ay 11 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı Isparta’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 20 yıl 4 ay 11 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, saklandığı yerde yak...