Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın’dan kreş müjdesi

Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın’dan kreş müjdesi


Gündem 8.05.2024 18:07:55 0
Bursa Osmangazi

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçim döneminde açıkladığı ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kreş’ projesi kapsamında ilk kreşin Hamitler Mahallesi’nde inşa edileceğini müjdeledi.

BURSA (İGFA) - Seçim döneminde açıkladığı beyannamede Osmangazi’nin birçok noktasına kreş inşa edecekleri belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve gelmesinin ardından bu vaadini yerine getirmek adına çalışmalara başladı.  Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunmanın önemine dikkat çeken Başkan Aydın, bu hedef kapsamında ilk kreşi Hamitler Mahallesi’nde inşa edeceklerini belirtti.

Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konu hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aydın, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine hayata geçirilecek kreşin Metin Azak isimli hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla inşa edileceğini söyledi.

Çocukların gelişimini çok yönlü destekleyebilmek için çağdaş ve güncel bir eğitim programı sunacak olan kreş için ilk kazmanın en kısa süre içerisinde vurulacağını dile getiren Aydın, kreşe hayırsever vatandaşın vefat eden kızının ismi olan Ayça Azak adının verileceğini açıkladı. Başkan Aydın, kreşin 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edileceğini dile getirdi.   

Osmangazi Belediye Meclisi’nde görüşülen kreş inşa edilmesi yönündeki şartlı bağış maddesi, kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü ve belediye hizmet alanlarında kullanılmak üzere ifadesinin eklenmesi ve Ayça Azak isminin verilmesi şartı ile oy birliğiyle kabul edildi.


Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g