Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı


Spor 25.04.2024 13:45:50 0
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı

Muğla’da gerçekleştirilen Durgunsu Kano Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bahar Kupası Yarışları’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları yine başarılı sonuçlara imza attı. Köyceğiz’de düzenlenen yarışlarda 13 ilden 31 kulüp ve 230 sporcu mücadele ederken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kanocuları 2 altın, 8 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 12 madalya kazanırken, 1 de kupayı müzesine götürdü.

MUĞLA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcular 2 gün süren organizasyonda 200 ve 500 metre mesafe yarışlarında ter dökerken, ilk gün yarışlarını 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladılar. İkinci gün ise 1 altın, 5 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kanocuları, organizasyon sonunda da takım halinde üçüncülük kupasının sahibi oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kanocuları yarışlarda yüksek performanslarıyla göz doldururken, kulübün 3 sporcusu da Milli Takım’a girmeyi başardı.


ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti
Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz