Başkan Özdemir'den ilk açıklama

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Isparta 32 Spor, bugün deplasmanda Fethiye Spor'un konuğu oldu.


Spor 14.04.2024 18:20:00 0
Başkan Özdemir

Ancak maçta beklenmedik bir sonuçla karşılaşan Isparta 32 Spor, Fethiye Spor karşısında 5-0'lık bir mağlubiyet aldı ve maçtan puansız ayrıldı.

Maçın ardından Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Isparta halkından ve taraftarlardan özür diledi. Özdemir, şu ifadeleri kullandı: "Isparta halkı ve büyük Isparta Spor taraftarından bu günkü mağlubiyet için çok özür diliyorum... Böyle olmaması gerekiyordu..." dedi.

Başkan Özdemir'in bu sorumluluk sahibi açıklaması takdir topladı. Isparta'lı vatandaşlar; galibiyeti sahiplenme, yenilgiyi üstüne almama geleneği nedeniyle Ispartaspor sürekli kaybetti. Başkan Özdemir'in bu sahiplenme ve sorumluluk anlayışı Ispartaspor'un geleceği için umut vericidir. Bugün kaybettik yarın kazanırız yeter ki takımımıza sahip çıkalım dediler.


Başkan Daşdöner güven tazeledi Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başk
Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı
Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor
Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu
'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın 'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın