Başkan Başdeğirmen sözünü tuttu

Gölcük Tabiat Parkında tabela ters çevrildi. Giriş ücretleri 3’te bir oranına düşürüldü


Siyaset 17.04.2024 18:27:00 0
Başkan Başdeğirmen sözünü tuttu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yüksek fiyatlarla girişinden şikayetçi olunan Gölcük Tabiat Parkı’nda seçimler öncesinde vermiş olduğu giriş ücretlerinde indirime gidileceği müjdesini yerine getirdi. Başkan Başdeğirmen, Gölcük Tabiat Parkı için önemli projelere imza atacaklarını açıklarken, giriş ücretlerinde de ciddi indirime gidildi.

Buna göre 12 Nisan 2024 Cuma gününden itibaren geçerli olacak giriş ücretleri 3’te bir oranına çekildi. Bugüne kadar yaya girişlerinde uygulanan 30 liralık giriş ücreti 10 liraya, motosiklet 60 liradan 20 liraya, 90 lira olan araç girişleri 30 liraya, 180 lira olan küçük minibüs fiyatları 90 liraya, 450 lira olan büyük minibüs girişleri 150 liraya, 900 lira olan otobüs giriş ücretleri de 300 liraya düşürüldü. Uygulama Cuma gününden itibaren yürürlüğe girecek.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Gölcük Tabiat Parkındaki ilk icraatının giriş ücretlerinin düşürülmesinin ardından önümüzdeki günlerde de mesirelik alanlar için yeni düzenleme çalışmalarına başlanacak.


Sakaryalı hentbolcuar play-offlara galibiyetle başladı Sakaryalı hentbolcuar play-offlara galibiyetle başladı
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma
23 ilde 109 'Sibergöz'altı! 23 ilde 109 'Sibergöz'altı!
Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama
Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler! Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler!