Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla

Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla


Siyaset 23.04.2024 23:48:00 0
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla

31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse ve beraberindeki heyeti kabul etti. Aldıkları oy itibari ile sorumluluklarının daha da arttığına dikkat çeken Başkan Başdeğirmen, “Artık daha fazla çalışarak, hizmet edeceğiz” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerini kabul etti. Yerel seçimlerde kapı kapı dolaşarak partilerine destek istediklerini ve Şükrü Başdeğirmen’in yeniden göreve gelmesine katkı sağladıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse, “Kadın kolları olarak mahalle başkanlarımızla seçim süreci içinde kapı kapı gezerek çalışmalarımızı tamamlayarak, Şükrü Başkanımıza elimizden gelen desteği verdik, çalıştık ve Allah’ın izniyle de başardık. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de belediye başkanımızın yapmış olduğu bütün çalışmalarının arkasındayız. Birlikte Allah’ın izniyle güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi. 

Kadınların büyük desteği ile Türkiye’de oyunu en fazla artıran il olduklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, “Güzel ve gönülden gelen bir mücadeleyle çalışarak Türkiye’de en güzel sonucu alan il olarak seçimleri sonuçlandırdık. Bu bizim için çok önemli ve değerliydi. İstanbul’da sayın cumhurbaşkanımıza benim adaylığımı açıkladığında ‘Isparta en çok oy alan oyunu artıran bir il olarak sizin yanınıza gelecektir’ demiştim. Bunu tek başıma yapmam mümkün değil, bunu sizlere güvenerek söyledim. Özellikle kadınlarımız, kadınlarımız bu çalışmaların içinde olursa bunu başaracağımızı söylemiştim. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve sizlerin sayesinde bu başarıya ulaştığımız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

Kolay bir seçim süreci olmadığını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Sizin, dava arkadaşlarımızın ve halkımızın teveccühünün sonucu olarak tekrar bize yeniden görev tevdi edildi. Bu bizim için önemli bir sonuçtu. Tabi ki bir önceki dönemden daha fazla da bir yük aldığımızı görüyoruz. Önceki dönemden çok daha fazla sorumluluğumuz var. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme zorunluluğumuz var. Vatandaşlarımız bize güvendi. Bu 5 yıl bizim için çok çalışmayla gece gündüz demeden emek vermeyle Isparta’mıza güzel hizmetler getirerek geçireceğimiz bir dönem olacaktır. Burada bir seçim biter. Seçim bittikten sonra, sonraki seçimin çalışmaları başlar. Burada isimler önemli değil. Burada Şükrü olur veya başka bir isim olur. O hiç önemli değildir, ancak partimizin bayrağının bu Isparta Belediyesinden inmemesi lazım, buradaki resim kalkmaması lazım. Seçim bitti? Yeni seçimler başladı. 2029’daki seçimlere de bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Hizmetlerimizle vatandaşlarımıza göstereceğimiz ilgi alakalarla, samimiyetle gönülden yanlarında olmakla ihtiyacı olanların ihtiyacını gidermeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra da hep beraber isim ne olursa olsun partimizin liderimizin arkasında olan her türlü yerde beraber yürüyerek başarıya ulaşmaktır hedefimiz” görüşlerinde bulundu.


İzmir Güzelbahçe’de Gasilhane yeniden hizmette İzmir Güzelbahçe’de Gasilhane yeniden hizmette
Muğla'dan 'Orman Benim' kampanyasına destek Muğla'dan 'Orman Benim' kampanyasına destek
Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı Bursa Yenişehir'de meclisler canlı yayınlanmaya başladı
Dervişoğlu'nun divanı belli oldu Dervişoğlu'nun divanı belli oldu
Instagram 'Hikayeler' için yeni çıkartmalar geliyor Instagram 'Hikayeler' için yeni çıkartmalar geliyor