Anadolu Efes sezonun en kritik maçı için parkeye çıkıyor

Anadolu Efes sezonun en kritik maçı için parkeye çıkıyor


Spor 16.04.2024 10:29:31 0
Anadolu Efes sezonun en kritik maçı için parkeye çıkıyor

EuroLeague’de Play-Off’lar için nefesler tutulurken, temsilcimiz Anadolu Efes EuroLeague’de sezonun en kritik maçında Sinan Erdem’de Virtus Bologna’yı ağırlıyor. Play-In ilk maçı Anadolu Efes – Virtus Bologna bugün saat 21:00’de.

İSTANBUL (İGFA) - EuroLeague’de Play-Off’lar için heyecan dorukta! Play-Off’a kalacak son 2 takım hangisi olacak? Temsilcimiz Anadolu Efes Play-In ilk maçında evinde Bologna’yı ağırlıyor.

Son yılların en rekabetçi sezonlarından birinin yaşandığı EuroLeague’de normal sezonun sona ermesi ile Play-Off bileti alan 6 takım kesinleşti. Ligi 7-10. sıralamalarında bitiren 4 takım ise Play-In maçlarına çıkarak son 8’e kalmaya çalışacak. Temsilcimiz Anadolu Efes Play-Off’a kalırsa rakibi normal sezonu lider bitiren Real Madrid olacak.

Anadolu Efes’in Bologna'yı geçmesi halinde, Maccabi Tel Aviv – Baskonia maçının kaybedeniyle final maçına çıkarak Play-Off bileti almaya çalışacak.

19 Nisan Cuma günü oynanacak olan final maçı da S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

İŞTE NBA’DE PLAY-IN PROGRAMI:

  •     Lakers – Pelicans 17 Nisan Çarşamba 02:30
  •     Warriors – Kings 17 Nisan Çarşamba 05:00
  •     Heat – 76ers 18 Nisan Perşembe 02:30
  •     Hawks – Bulls 18 Nisan Perşembe 04:30

Kocaeli Şehir'den 1 yılda 2 milyon hastaya hizmet Kocaeli Şehir'den 1 yılda 2 milyon hastaya hizmet
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi
1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta 3 büyükşehirde toplu ulaşım ücretsiz 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta 3 büyükşehirde toplu ulaşım ücretsiz
Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor Sillyon Antik Kenti'ndeki 10 bin kişilik stadyum gün yüzüne çıkarılıyor
Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AGC Üyeleri Almanya'da Basın Kuruluşlarıyla Buluştu Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Almanya'nın Bavyera eyaletinde yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. AGC ve Nürnberg Basın Kulübü arasındaki kardeşlik ilişkisinin 20