Akın akın dönüyorlar: Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

Akın akın dönüyorlar: Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor


Gündem 14.04.2024 22:16:00 0
Akın akın dönüyorlar: Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

Ankara, Antalya, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyük kentlerden 9 günlük tatil için memlektlerini tercih eden vatandaşların dönüşünde araç kuyruğu yaklaşık kilometrelerce uzunluğa yaklaştı. Sabah saatlerinde sakin olan karayolu öğleden sonra yola çıkan tatilciler otoyollarda buluşması ile araç kuyruğu başladı.


Antalya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri özellikle kritik noktalarda gün boyu görev alarak trafik akışının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla sürücülere yardımcı oldu. Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde trafik ışıkları geçici süre askıya alınırken, trafik akışını trafik ekipleri tarafından yönlendirildi.


Antalya bölgesine Ramazan Bayramı sürecinde yaklaşık 200 bin araç girişi ve 5 milyona yakın yerli ve yabancı turist girişi olduğu tahmin ediliyor. Turizm sezonu öncesi 9 günlük Ramazan Bayramı tatili turistik tesislerin yanında bölge esnafının da yüzünü güldürdü.


Başkan Daşdöner güven tazeledi Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başk
Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı
Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor
Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu
'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın 'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın