ACUN MEDYA ‘LA ISLA DESAFİO’ SURVİVOR EĞİRDİR’E GELİYOR

ACUN MEDYA ‘LA ISLA DESAFİO’ SURVİVOR EĞİRDİR’E GELİYOR


Turizm 14.04.2024 18:38:00 0
ACUN MEDYA ‘LA ISLA DESAFİO’ SURVİVOR EĞİRDİR’E GELİYOR

Geçtiğimiz yıl La Isla Meksika Survivor Eğirdir Altınkum Plajında çekimleri yapılmış ve Eğirdir’de büyük bir heyecan yaratmıştı. Şimdi ise ‘La Isla Desafio’ (Meydan Okumak) çekimleri Temmuz ayının son haftasında Eğirdir'de yapılacak.

Bir 7 kişi görseli olabilir

Acun Medya'nın Amerika'daki Survivor prodüksiyon ekibi, çekimler öncesinde bugün Eğirdir'i ziyaret ederek bölgeyi çok beğendiler. Yarışmanın çekimleri için başta Altınkum Plajı ve tespit edilen alanlarda Eğirdir'in birçok güzelliğinin ortaya koyulacağı sahneler hazırlanacak.

Bugün sabah sporu sonrası Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Yüksek Mühendisi Abdullah ÜNSAL Acun Medya'nın Amerika "La Isla Desafio" prodüksiyon ekibi ile bir araya geldiler.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşecek yarışmanın çekimleri hakkında ve alınacak tedbirler konularında Acun Medya yetkilileri ile istişarelerde bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; ‘Eğirdir Belediyesi olarak üzerimize düşecek ne varsa yapmaya hazırız’ ifadelerini kullanarak, "Eğirdir'in doğal güzelliklerinin uluslararası bir yarışma programı için tercih edilmesi bizi gururlandırdı. Çekimler sırasında ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağı için oldukça heyecanlıyız" dedi.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Başkan Özer; ‘Eğirdir’de bütün dünyada reyting rekorları kıran bir programa ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Eğirdir’i Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtabilmek için, Eğirdir’imizi tercih ettikleri için şükranlarımı sunuyorum, Survivor Amerika yapım ekibi, Amerikalı yapımcılar, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER’e ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ettiler.’


Başkan Daşdöner güven tazeledi Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperetifi’nin 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Faruk Daşdöner, tek liste halinde girdiği seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi. Kongreye katılan Belediye Başk
Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı Depremde yer değiştiren öğretmenlere geri dönüş hakkı
Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor
Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu Şile Şakayık Şenliği'nde doğaseverler buluştu
'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın 'Kurumsal Yönetim Ödülü' 9'uncu kez Sütaş'ın