Yunus Emre dostları Osmangazide buluştu

Şadırvanlı Han Eğitim Akademisi Dil ve Edebiyat Söyleşileri, Osmangazi Belediyesi destekleri ile “Yunus Emre bize ne söylemek istedi?” konulu etkinlik gerçekleştirdi. Söyleşiye Prof. Dr. Erdoğan Boz’da katıldı.


Gündem 2.10.2021 14:30:00 0
Yunus Emre dostları Osmangazide buluştu

BURSA(İGFA)- Osmangazi Büyükşehie Belediyesi Şadırvanlı Han'da  “Yunus Emre bize ne söylemek istedi?” temalı Dil ve Edebiyat söyleşisi düzenlendi. 

Dil ve Edebiyat söyleşileri program yürütücüsü Prof. Dr. Hatice Şahin programın açılışında yaptığı konuşmada, “Dil ve edebiyat söyleşilerinin müdavimi olmanız, bu mekanda Türk diline, edebiyatına, tarihine, kültürüne dair bilgiler edinmeniz en büyük dileğimizdir. Dil ve edebiyat söyleşilerinin ilk konuğu değerli dostum, meslektaşım Prof. Dr. Erdoğan Boz oldu. Yıllardır Yunus Emre üzerine çalışmalar gerçekleştiren, görev yaptığı üniversitede Yunus Emre çalışmalarının daha etkili olması amacıyla merkez de kuran, Yunus Emre’nin vefatının 700 yıldönümünde yayınlarıyla alana katkıda bulunan hocamıza bugün aramızda olduğu için çok teşekkür ederiz.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı