Yozgatın Perilerine sponsor oldular

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz’ın önerisi üzerine KITA Lojistik A.Ş ile Türkiye Hentbol 1. Ligi takımlarından Yozgat Bayan Hentbol Takımı arasında bir sponsorluk anlaşması imzalandı.


Gündem 23.02.2021 16:30:00 0
Yozgatın Perilerine sponsor oldular

YOZGAT (İGFA) - Yozgatlı iş insanı Ercan Ataman’ın yürüttüğü  uluslararası taşımacılık  firması KITA Lojistik  AŞ, Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele veren Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü bayan takımına sponsor oldu.  

Yozgat’ın Perileri adıyla anılan ASP hentbol takımının aylık masraflarının önemli bir bölümünü karşılamayı  taahhüt ederek forma ihtiyaçlarını da karşılayan KITA Lojistik A.Ş,  takıma her ay sağlanacak ekonomik katkının rakamını açıklamadı.

İstanbul Yozgatlılar  Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgatlı iş insanlarını İstanbuldaki şirket merkezinde ziyaret ederek, isimlerine özel ASP-GSK formalarını hediye ederek, Yozgatlı perilere desteklerinden ötürü teşekkür etti. Yozgatlı iş insanı Ercan Ataman ile  Kıta Lojistik  A.Ş Yönetim Kurulu Murahhas Azası Feray Abacılar, "Yozgat’ı Hentbol Liginde temsil eden enerji dolu kızların başarılarına katkıda bulunmak için daima yanında olacak ve ekonomik desteğimizi her ay sürdüreceğiz” dediler.
 




Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi