Yılmaz, LGS’ye girecek öğrencileri telefonla aradı


Eğitim 20.06.2020 23:41:00 0
Yılmaz, LGS’ye girecek öğrencileri telefonla aradı

ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ, LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) ÖNCESİNDE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ TELEFONLA ARAYARAK, BAŞARILAR DİLEDİ. YILMAZ, VELİLERE DE BAZI TAVSİYELERDE BULUNDU.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde sınava girecek öğrencileri telefonla arayarak, başarılar diledi. Yılmaz, velilere de bazı tavsiyelerde bulundu.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, 20 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavı(LGS) öncesinde 8. sınıf öğrencilerini telefonla aradı ve onlara başarı dileklerini iletti. Veliler de konuşan Yılmaz, ailelerin pandemi yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması gerektiğini, bu konuda tüm sınav merkezlerinde gerekli önlemlerin alındığını söyledi. Yılmaz, “Okullarımızda dezenfekte ile öğrenci ve velilerimizin maske işlemleri tamam olacak. Öğrencilerimiz sınava sağ salim girip sağ salim çıkacaklar inşallah. Bu konuda endişe etmeyin. Sınav süresince bize emanet olacaklar. Sınavdan çıktıktan sonra belki arzu edilen sonuçlar olmayabilir ancak siz bu konuda öğrencilerinizi rahatlatın. Çünkü bunu telafi etmek adına önünde uzun yıllar olacak. Sonuç ne olursa olsun öğrencilerimiz bizim için önemlidir” diye konuştu.

Öğrenci ve veliler de duyarlılığından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’a teşekkür ettiler.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı