Yıldız Kupası ilk kez dijital ortamda gerçekleşti

Yıldız Holding’in Türkiye’den ABD’ye, İrlanda’dan Mısır’a dört farklı kıtada düzenlediği Global Yıldız Kupası bu yıl ilk kez dijital ortamda gerçekleştirildi.


Gündem 12.10.2021 11:00:00 0
Yıldız Kupası ilk kez dijital ortamda gerçekleşti

İSTANBUL (İGFA) - Yıldız Holding’in Türkiye’den ABD’ye, İrlanda’dan Mısır’a dört farklı kıtada düzenlediği Global Yıldız Kupası bu yıl ilk kez dijital ortamda gerçekleştirildi. Tüm dünyadan 2 bin 500 çalışanın katıldığı kurumsal yarışmanın final karşılaşmaları canlı yayında ilgiyle takip edildi.

Global Yıldız Kupası’nın çalışanlar tarafından her yıl heyecanla beklendiğini belirten Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, son yıllarda iş süreçlerimizi dijitalleştirirken pek çok etkinliğimizi de dijital ortama taşıdıklarını söyledi. "Yıldız Holding’in gelenekselleşen etkinliklerinden biri olan Global Yıldız Kupası’nı da bu yıl ilk kez dijital ortamda düzenleyerek tüm dünyadaki çalışanlarımız açısından erişilebilir kıldık" diyen Aydın, "Turnuvalar süresince dört kıtadan binlerce çalışanımız heyecan verici müsabakalarda buluşup birbirlerini tanıma şansı da yakaladı. 2021 şampiyonları başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yarışmamıza katılan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor