Yıldırım Belediyesi, kadın kooperatiflerine destek veriyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Zeytinler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret ederek, örnek çalışmalarından dolayı kadınlara teşekkür etti.


Gündem 2.10.2021 16:00:00 0
Yıldırım Belediyesi, kadın kooperatiflerine destek veriyor

BURSA(İGFA)- Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda yer almalarına yönelik Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan ‘Zeyniler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çalışmaları yakından incelendi.

Ziyaret sırasında emekçi kadınlar ile konuşan Başkan Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak kurduğumuz 7 Kadın Kooperatifi ile Bursa’da en çok kadın kooperatifine sahip ilçeyiz. Kadın girişimciliğinin desteklenmesi, kadınların istihdama kazandırılması ve kadınlarımızın ekonomik potansiyellerini değere dönüştürebilmesi için kadın kooperatiflerinin kurulmasına öncülük edip, destek oluyoruz. Şuana kadar 4’ü tarımsal 3’ü ticari olmak üzere 7 kadın kooperatifinin kurulmasına katkı sağladık. Hedefimiz bu sayıyı yakın zamanda 14’e çıkarmak. Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirilmesini kendimize görev biliyoruz. Yaptıklarımızın yanı sıra, bu yolda yapacak daha çok işimiz var. İnşallah çalışmaya, üretmeye ve kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yıldırım Belediyemizin desteği ile ‘Zeyniler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’miz 4.5 yıldır aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ben kadınlara yönelik destek ve örnek çalışmalarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği içerisinde güzel bir sinerji oluşturacağız” dedi.

 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor