YEŞİLOVALI ASTSUBAY ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU


Gündem 22.02.2020 20:13:00 0
YEŞİLOVALI ASTSUBAY ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde karısı ile tartışan Yeşilovalı astsubay üstçavuş, önce eşini daha sonra ise kendini öldürdü.


Olay, dün gece saat 21.00 sıralarında Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yeniçağ Mahallesi Levent Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle evlendiği eşi Özlem Özen (34) ile tartışmaya başlayan Burdur Yeşilovalı astsubay Çağlar Özen (33), kavganın büyümesi üzerine tabancası ile önce karısını daha sonra ise kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi kapıyı kırarak içeriye girdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, karı kocanın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Astsubay Üstçavuş Çağlar Özen'in, "Ölüm bizim ortak kararımız" yazılı not bıraktığı öğrenildi.Çift 1.5 ay önce nikah kıyarak dünya evine girmişlerdi. Emniyet güçleri konu ile ilgili soruşturma başlattı. Ölen Astsubay Çağlar Özen memleketi Yeşilova'nın Kavak Köyünde yarın defnedilecek.


Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik
Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi
Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı
Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı